Apartaments de vacances
[Oustal] [La casa] [El país] [Activitats] [Informació]

Apartaments de vacances en una casa de camp de 250 anys d’antiguitat al Languedoc/França a  la regió de l’Aude, a 30 km al sudoest de Carcassonne i alguns km al sud de Fanjeaux en el Pais dels Càtars. Entre les vinyes i els camps, als peus del Pirineu. La casa té un gran jardí de 6000 m2 amb molts arbres. La gespa i la petita piscina ofereixen la relaxació i el necessari refresc per a gaudir de la calor del Midi francès.

La masia está aïllada, però no és solitària: hi ha veïns en les proximitats, unes finques  rústiques i un Château, a tan sols un centenar de mètres. Botigues, restaurants i una gran quantitat d'ofertes de temps lliure es troben molt a prop.

La nostra masia restaurada amb bon gust ofereix diversos apartaments amb una o dues  habitacions, moblades individualment a l'estil de la casa. Això garanteix el necessari assossec i un agradable confort, apartat de l'enrenou urbà.

La sala de xemeneia en la planta baixa indueïx a reunir-se amb els amics al vespre. La zona  d'esbarjo amb televisió (satèllit TV ) i la biblioteca són també llocs de reunió i relaxació .